Biscuiți cu brânză

de admin 2
0 comentariu 51 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 50 g unt;
  • 200 g brânză, rasă.
  • 110 g făină;
  • 2 linguri apă rece.

Mod de preparare:

  1. Mixezi untul până când capătă o consistenţă cremoasă, apoi încorporezi brânza rasă şi făina.
  2. Omogenizezi, torni apa reci şi frămânţi până când obţii un aluat potrivit de tare.
  3. Dacă este prea moale, mai poţi adăuga făină.
  4. Îl înfăşori în folie şi-l dai la rece o oră.
  5. Întinde aluatul, din care decupezi biscuiţii.
  6. Îi aşezi într-o tavă cu hârtie de copt, cu spaţii între ei.
  7. Îi dai la cuptor, preîncălzit, 12-15 minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00