Prăjitură cu cafea și brânză dulce

de admin 2
0 comentarii 53 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru blat:

  • 4 ouă;
  • 100 ml lapte;
  • 150 g unt;
  • 200 g zahăr;
  • 350 g făină;
  • 50 g cacao;
  • 2 linguri cafea solubilă;
  • 1 praf de copt.

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 g brânză dulce;
  • 100 g zahăr;
  • 1 lingură făină;
  • 2 ouă;
  • 1 esenţă de vanilie.

Mod de preparare:

  1. Pentru blat, se freacă zahărul cu gălbenuşurile, se încorporează untul moale şi se adaugă cacaua.
  2. Se toarnă laptele în care s-a dizolvat cafeaua solubilă.
  3. Se pune făina cernută cu praful de copt, se amestecă şi la final se încorporează albuşurile bătute.
  4. Pentru cremă, se amestecă brânza dulce cu zahărul, ouăle, făina şi esenţa de vanilie.
  5. Se toarnă trei sferturi din aluatul cu cacao într-o tavă mai mică unsă şi tapetată şi se dă la cuptor pentru 15 minute.
  6. Se scoate tava, se întinde (sau se pune cu lingura) crema de brânză, se tornă peste ea restul de aluat şi se dă din nou la cuptor pentru 30-40 de minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW