Proiect nou: Construirea unui spital pediatric modern în Constanța

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat marți la o întâlnire de discuții cu premierul Marcel Ciolacu și vice-premierul Marian Neacșu pentru a discuta proiectul construirii unui spital de pediatrie în Constanța.

Acest proiect se referă la construirea unui corp nou în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, care va fi echipat cu cele mai moderne echipamente medicale disponibile.

Mihai Lupu a declarat: “Ieri, în cadrul ceremoniei de semnare a contractelor de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru elevi, am avut o discuție cu primul-ministru al României, Marcel Ciolacu, și cu viceprim-ministrul Marian Neacșu. Această discuție ne-a adus asigurări solide că obiectivul mult așteptat de comunitatea constănțeană va fi realizat, iar toate eforturile noastre nu au fost în zadar. Înainte de această discuție, eram pregătiți să argumentăm ferm necesitatea continuării finanțării acestui proiect. Cu bucurie am constatat că acum există dorință și determinare din partea tuturor factorilor implicați să ducem acest proiect la bun sfârșit, în termenul asumat. Nu este de mirare că nu am primit nicio adresă oficială de la Guvernul României privind întreruperea finanțării acestui proiect. Așadar, continuăm demersurile pentru acest obiectiv, exact de unde le-am lăsat și în scurt timp vom desemna câștigătorul licitației pentru serviciile de proiectare și execuție.

Județul Constanța va avea un spital de pediatrie! Este principala mea preocupare și am încredere că angajamentul în implementarea acestui proiect va fi asumat până la capăt de către reprezentanții Guvernului României! Județul Constanța a fost mult timp neglijat în ceea ce privește investițiile majore și a fost condamnat la subdezvoltare, dar această situație se schimbă acum.”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00