Spaghete în sos de tomate cu pui

de admin 2
0 comentarii 46 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 450 g piept de pui;
  • 5-6 roşii, feliate;
  • 60 ml ulei;
  • 3 căţei de usturoi, pisaţi;
  • 250 g spaghete;
  • 60 g unt;
  • sare, piper;
  • busuioc.

Mod de preparare:

  1. Pregăteşti spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
  2. Baţi pieptul de pui ca pentru şniţele, apoi îl condimentezi cu sare şi piper, pe ambele părţi.
  3. Într-o tigaie, rumeneşti carnea până îşi schimbă culoarea. Când este gata, îl dai deoparte.
  4. În aceeaşi tigaie, dai pe foc roşiile feliate, alături de usturoi şi unt. Amesteci, până se formează un sos.
  5. Sosul îl torni peste paste. Serveşti cu pui şi frunze de busuioc.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW