Frittata cu bacon și cașcaval

de admin 2
0 comentarii 108 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente (8 porții):

  • 3 ouă;
  • 125 ml lapte;
  • 15 g unt;
  • 2 fire ceapă verde;
  • 3 felii bacon;
  • 60 g cașcaval ras;
  • 2 roșii cherry;
  • 1 ardei roșu mic;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Bateți ouăle cu untul, laptele, sarea și piperul.
  2. Tocați ceapa mărunt. Tăiați roșiile si ardeiul în cuburi mici. La fel faceți și cu baconul și îl rumeniți în puțin ulei.
  3.  Puneți ouăle într-o tavă de cuptor peste care adăugați baconul prăjit, ceapa, roșiile și ardeiul.
  4.  Dați cascavalul prin răzătoarea mare și presărați-l peste ouă.
  5.  Coaceți la 180 C pentru 25-30 de minute.
  6.  Serviți pe pat de salată sau după imaginație.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW