În ciuda problemelor, aeronava Școlii Superioare de Aviație Civilă a aterizat cu bine

de admin 2
0 comentariu 34 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

În timp ce efectua zborul de antrenament, o aeronavă aparținând Școlii Superioare de Aviație Civilă a reușit să efectueze o aterizare în siguranță pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, în ciuda unor probleme la trenul de aterizare. Incidentul nu a rezultat în rănirea celor două persoane aflate la bord.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu au anunțat că vineri, în jurul orei 10:58, au declanșat Planul de Urgență intern în urma aterizării aeronavei de tip TECNAM P2006T, care aparține Școlii Superioare de Aviație Civilă și prezenta probleme la trenul de aterizare.

Potrivit declarațiilor oficiale, aeronava se afla într-o misiune de zbor școlar la aeroport, iar la bord se aflau doi membri ai echipajului, fără pasageri.

Cu toate că trenul de aterizare a aeronavei a avut defecțiuni, manevrele de aterizare au fost efectuate cu succes, fără a se înregistra victime sau răniți. După aterizare, au fost întreprinse activități specifice Planului de Urgență intern pentru a înlătura aeronava de pe pistă și a o face operațională.

La ora 12:05, pista aeroportului a fost eliberată și a redevenit operațională. Incidența s-a încheiat fără consecințe grave pentru echipajul aeronavei sau pentru infrastructura aeroportului.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00