Arancini (chifteluțe de orez cu mozzarella)

de admin 2
0 comentarii 60 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 200 g orez;
  • 200 g mozzarella sau caşcaval;
  • 2 ouă;
  • 200 g făină;
  • 200 g pesmet;
  • ulei, pentru prăjit;
  • sare, piper.

Mod de preparare:

  1. Speli orezul şi îl fierbi în apă cu puţină sare, apoi îl scurgi şi îl laşi la răcit. Îl dai la frigider peste noapte.
  2. Cu mâinile umezite, formezi discuri din orez cu diametrul de 7-8 cm, iar în centru pui 2-3 cubuleţe de caşcaval sau mozzarella.
  3. Aduni marginile discului peste umplutură, apoi îi dai forma unei bile. Procedezi la fel până termini ingredientele, iar când chifteluţele sunt gata, le mai lași la frigider 30 de minute.
  4. Le dai prin făină, ou bătut cu sare şi piper, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei, până se rumenesc.
  5. Le scurgi pe şerveţele de hârtie şi le serveşti calde, cu sosul preferat.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW