Nuclearelectrica lansează Programul de Burse pentru Studenți pentru anul academic 2023-2024

de admin 2
0 comentariu 25 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Compania Nuclearelectrica a anunțat lansarea celei de-a doua ediții a Programului de burse pentru studenți „Bursa Tânărului Nuclearist” pentru anul academic 2023-2024.

Acest program oferă burse studenților din anii intermediari și terminali, înscriși la programele de licență și master ale universităților acreditate din România. Cuantumul bursei de studiu este de 3000 lei brut pe lună.

Tinerii interesați se pot înscrie în perioada 2 octombrie 2023 – 31 octombrie 2023, pe site-ul Nuclearelectrica: https://www.nuclearelectrica.ro/burse/.

Programul de burse pentru studenți „Bursa Tânărului Nuclearist” face parte din platforma „Nucleu de Excelență”, care reprezintă brandul de angajator al Nuclearelectrica. Această platformă se concentrează pe dezvoltarea unei noi generații de profesioniști în domeniul nuclear și exploatează potențialul tinerilor din România.

Tinerii care se califică au șansa de a contribui la implementarea proiectelor strategice ale companiei, cum ar fi Retehnologizarea Unității 1, Proiectul Unităților 3 și 4, precum și proiectul reactoarelor modulare mici. Aceasta reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare profesională pentru orice tânăr pasionat de acest domeniu.

Cosmin Ghiță, Director General Nuclearelectrica, a declarat: „La Nuclearelectrica, oferim tinerilor din România oportunități de dezvoltare a carierei într-o companie românească cu o poziție de lider regional prin dezvoltarea proiectelor strategice pe care le avem. În plus, România, prin cele două reactoare de la CNE Cernavodă, ocupă locul 1 și 3 la nivel global din aproximativ 440 de reactoare în operare, performanță obținută prin respectarea celor mai înalte standarde de excelență profesională. Acordarea burselor de studiu are ca scop identificarea acelor tineri talentați, muncitori și riguroși, dornici de a-și construi o carieră în industria nucleară, un domeniu care oferă stabilitate, provocări profesionale și foarte multe oportunități de dezvoltare a unei cariere pe termen lung.”

Strategia de formare a unei noi generații de specialiști Nuclearelectrica include programe de practică, internship, burse și învățământ dual. Dezvoltarea în carieră în cadrul echipei Nuclearelectrica presupune programe de pregătire, stagii în străinătate pentru schimb de experiență, mentorat și un plan de succesiune pentru a atinge performanța profesională la cel mai înalt nivel.

Bursele se adresează studenților din domeniile STEM, economie, juridic și alte specializări, studenți ambițioși și motivați care aspiră la o carieră de succes într-un domeniu de top din România.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00