Adoptă un cățel! Primăria Constanța anunță adopții reușite pentru 221 de câini abandonați în acest an

de admin 2
0 comentariu 96 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Constanța anunță că, începând cu începutul anului și până în prezent, 221 de câini abandonați au fost adoptați de către persoane cu inimă mare și compasiune pentru animale.

Primăria dorește să continue eforturile pentru a oferi un cămin tuturor câinilor găzduiți în adăpostul public, care în prezent adăpostește sute de câini în nevoie de adopție. Invită iubitorii de animale să se alăture campaniei “Adoptă un cățel!” și să contribuie la salvarea și îmbunătățirea vieții acestor patrupezi.

Toți câinii oferiți spre adopție gratuită sunt îngrijiți și pregătiți pentru viața alături de o familie iubitoare. Aceștia sunt deparazitați intern și extern, înregistrați în Registrul Electronic al Câinilor (RECS), microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și au carnet de sănătate.

Procedura de adopție implică prezentarea unui act de deținere a spațiului în care câinele va fi crescut și adăpostit, o dovadă a resurselor materiale necesare pentru îngrijirea câinelui și, în cazul adopției a mai mult de doi câini, acordul asociațiilor de proprietari sau, dacă este cazul, al vecinilor.

Cei care doresc să adopte un cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fosta Vârful cu Dor nr. 5) în următorul program:

  • Luni, marți, miercuri, vineri: 10:00 – 14:00;
  • Joi: 09:30 – 17:30;
  • Sâmbătă și duminică: închis.

De asemenea, căței disponibili pentru adopție gratuită pot fi găsiți și la Centrul de Adopții Canine “Norocel” de pe strada Răscoalei nr. 1907, care este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 14:00.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733 045 213.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00