Pentru combaterea traficului de droguri: Reorganizarea Portului Constanța!

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat marți că Portul Constanța va suferi o reorganizare amplă în cadrul întregii sale structuri. El a subliniat că o nouă organigramă va fi pusă în aplicare până la finalul anului, și că numărul forțelor responsabile de combaterea traficului de droguri va fi majorat.

Predoiu a subliniat că există o dorință fermă de a intensifica eforturile în acest domeniu, amintind că, în ultimii șase ani, Portul Constanța a fost locul unde au fost confiscate aproximativ 9.000 de kilograme de heroină, cocaină și precursori de droguri periculoase, începând din 2016 până în prezent. El a subliniat că există operațiuni în desfășurare și că rezultatele vor continua să apară.

În ceea ce privește posibila suplimentare a numărului de polițiști de frontieră, ministrul Predoiu a precizat că reorganizarea va viza întreaga structură de securitate la Portul Constanța, nu doar Poliția de Frontieră.

El a adăugat: “De aceea, vom introduce o nouă organigramă până la sfârșitul anului, cu scopul de a mări numărul de cadre responsabile de combaterea traficului de droguri. Vom adăuga peste 200 de noi posturi pentru toate structurile antidrog, astfel încât acestea să se alăture celor 300 de ofițeri specializați și altor 500 de membri din alte structuri care luptă împotriva drogurilor.”

Ministrul Predoiu și-a exprimat încrederea că aceste măsuri vor contribui semnificativ la eficiența operațiunilor antidrog și la asigurarea securității la Portul Constanța.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00