Producătorii de vinuri sunt invitați să participe la Concursul Național “Bachus 2023” din Vrancea

de admin 2
0 comentariu 81 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Producătorii de vinuri sunt invitați să participe la Concursul Național de Vinuri “Bachus 2023”, care va avea loc în perioada 20 – 22 octombrie, în cadrul Festivalului Internațional al Viei și Vinului “Bachus 2023”. Informația a fost furnizată de către Consiliul Județean (CJ) Vrancea.

Potrivit comunicatului emis de CJ Vrancea: „Festivalul Internațional al Viei și Vinului ‘Bachus 2023’ se va desfășura în acest an între 20 și 22 octombrie. În această perioadă, județul Vrancea va găzdui Concursul Național de Vinuri ‘Bachus 2023’, un eveniment prestigios și tradițional pentru județul Vrancea în domeniul vinicol. Acest concurs este deschis pentru următoarele categorii de produse viti-vinicole: vinuri, vinuri spumante, băuturi spirtoase și băuturi pe bază de vin, produse conform reglementărilor UE. Toți producătorii sau distribuitorii interesați sunt invitați să trimită probele destinate evaluării la Direcția pentru Agricultură Județeană Vrancea.”

Concursul își propune să promoveze vinurile de calitate și să implice partenerii din industria vinului într-o competiție care să aducă beneficii directe consumatorului și să educe publicul cu privire la caracteristicile și specificul vinurilor.

Termenul limită pentru înregistrarea probelor în concurs este stabilit pentru data de 17 octombrie.

Câștigătorii marilor Medalii de Aur sau Medaliilor de Aur (cu punctaj maxim pentru fiecare categorie în parte) vor primi o recunoaștere specială din partea CJ Vrancea, inclusiv suport financiar pentru înscrierea și transmiterea probelor de vin ale companiilor câștigătoare la Concursul Mondial de Vinuri – Bruxelles din 2024.

Evenimentul este organizat de către CJ Vrancea și Asociația Degustătorilor Autorizați din România.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00