Doi români care au fost campioni mondiali la gimnastică își propun să realizeze venituri de peste 100.000 de euro în primul an de la lansarea unei companii de divertisment.

de admin3
0 comentariu 45 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Doi români, foști campioni mondiali la gimnastică, au ca obiectiv să obțină venituri de peste 100.000 de euro în primul an de la lansarea unei companii de divertisment. Florin Neby și Alexandru Andrieș aduc strălucirea Broadway-ului în România cu proiectul lor numit “SHOWUP”. Acest proiect combină elemente artistice precum acrobație, circ, dans, muzică, artă și folosește chiar și inteligența artificială. Totodată, proiectul aduce în prim plan sportivi de performanță, dansatori și acrobați.

Inițiatorii proiectului își propun să ofere experiențe interactive pentru diverse tipuri de evenimente, de la cele private și corporative până la producții publicitare și filme. Ei se ocupă de întregul proces de creație, logistică, recuzită și garderobă pentru toate actele artistice, inclusiv cele care se desfășoară în aer.

SHOWUP combină arta sportului de performanță cu eleganța, prezentând numere de acrobație, echilibristică, dans profesionist, jonglerie, magie și chiar pole acrobat, toate integrate în spectacole bine pregătite, pline de culoare și adrenalină.

Florin Neby și Alexandru Andrieș își propun ca SHOWUP să devină unul dintre cele mai renumite proiecte axate pe artiști, acrobați și sportivi de performanță din România și să susțină spectacole și în afara granițelor țării.


Proiectul SHOWUP reunește o echipă formată din peste 25 de profesioniști specializați în domeniul sportului și al artei, oferind spectacole personalizate care se pot adapta cu ușurință oricărui tip de eveniment. În plus, compania dispune de un departament creativ dedicat dezvoltării de concepte unice în funcție de cerințele fiecărui eveniment. Astfel, SHOWUP nu oferă doar talente potrivite, ci și creativitatea necesară pentru a da viață poveștilor și a crea momente excepționale, oferind un pachet complet de servicii artistice.

Florin Neby, unul dintre cofondatorii SHOWUP, a declarat: „Cu pasiunea noastră pentru sport, artă și inovație, suntem încântați să anunțăm lansarea companiei SHOWUP, o inițiativă creativă care va revoluționa standardele din industria artistică din România. Ne propunem să oferim oamenilor experiențe memorabile și să contribuim la diversificarea și îmbogățirea peisajului cultural local. Suntem încrezători că, până la finalul acestui an, vom atinge o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro, cu o rată de profitabilitate de 50%, demonstrând astfel viabilitatea și potențialul proiectului nostru în acest domeniu dinamic.”

Cofondatorul Alexandru Andrieș a adăugat: „Ne dorim să facem primii pași în cadrul evenimentelor internaționale începând cu anul următor și să extindem creativitatea și spectacolul și pe piețele străine. Pe termen mediu, în următorii 3 ani, ne propunem să redefineștem conceptul de spectacol prin combinarea inteligenței artificiale cu talentele excepționale ale artiștilor și acrobaților noștri. Acest efort reprezintă o etapă crucială în evoluția noastră și în oferirea unei noi perspective asupra performanțelor artistice. Suntem recunoscători comunității noastre pentru sprijin și colaborarea cu partenerii noștri.”

Cofondatorul Florin Neby, cu o experiență în gimnastica aerobică și alături de Alexandru Andrieș în distribuția spectacolului AEROS, a fost parte dintr-o producție care s-a desfășurat în afara granițelor țării, inclusiv pe Broadway din Statele Unite ale Americii, timp de două săptămâni. Printre spectatori s-au numărat numeroase celebrități de talie mondială, cum ar fi Tom Cruise și Nicolas Cage.

Un studiu din 2019 arată că românii continuă să prefere evenimentele sportive și concertele ca modalitate de petrecere a timpului liber, iar numărul participanților este în creștere. În comparație cu 2009, sectorul de concerte și cel al sportului și recreării au înregistrat creșteri de aproape 4, respectiv 7 puncte procentuale.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00