Spectacol la Iași: Diana Șoșoacă, Primire Prezidențială de Ziua Unirii – VIDEO

de The one
0 comentariu 49 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Senatoarea controversată, Diana Șoșoacă, nu a vrut să fie mai prejos decât președintele într-o zi atât de importantă precum Ziua Unirii Principatelor Române. Membrii și simpatizanții partidului său, SOS România, au pus la cale o scenă de primire prezidențială pentru Diana Șoșoacă, cu tot cu fanfară și onoruri militare, în plin centrul Iașului!

Regizată în stil mare, acțiunea s-a desfășurat miercuri, la ceremoniile dedicate Zilei Unirii. Fanii senatoarei au fost instruiți să intoneze imnul festiv când se apropie doamna Șoșoacă. Și cum să lipsească de la un eveniment grandios o coroană de flori și aplauzele entuziaste?

În filmulețele postate cu fast pe rețelele de socializare, putem vedea cum oameni cu buchete de flori se pregătesc pentru apoteoza momentului. Un semnal și fanfara pornește la atac cu “marșul de întâmpinare”, exact ca la ceremoniile prezidențiale. Diana Șoșoacă face intrarea triumfală cu un buchet de flori în mână, salutând mulțimea cu mâna și un zâmbet de-a dreptul regal. „Buna ziua!”, spune ea, iar admiratorii ei răspund prompt: „Să trăiți!”. A urmat ovațiile, iar oamenii au scandat cu foc: „Diana, președinte!”.

Așadar, la Iași, Diana Șoșoacă a oferit publicului său o doză sănătoasă de spectacol și a arătat că știe cum să iasă în evidență, chiar și într-un cadru istoric. Un gest surprinzător și plin de exuberanță care a ridicat multe sprâncene și a stârnit discuții aprinse în mediul online. Ce surpriză ne pregătește următoarea apariție a senatoarei noastre preferate? Rămâne de văzut!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00