Decizia de Întrerupere a Circulației pe Strada Ștefan cel Mare din Mangalia

de The one
0 comentariu 120 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primarul Radu Cristian a anunțat că, începând cu data de 26 ianuarie 2024, circulația traficului rutier va fi suspendată pe strada Ștefan cel Mare, în Mangalia, între intersecția cu strada Mihai Viteazul (Primărie) și intersecția cu strada Oituz (Poșta Veche).

Această măsură de întrerupere a traficului va fi implementată pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare a sectorului respectiv de drum, proiect ce beneficiază de finanțare din fonduri europene. Pe durata execuției lucrărilor, se recomandă utilizarea rutelor alternative pentru a evita eventualele disconforturi generate de închiderea temporară a străzii.

Pe lângă întreruperea traficului rutier, circulația transportului public va suferi ajustări, conform schiței atașate anunțului municipalității.

Decizia de a opri circulația pe strada Ștefan cel Mare până la finalizarea proiectului reprezintă un pas semnificativ în planul modernizării infrastructurii locale și al asigurării unui mediu urban mai eficient și atractiv pentru locuitorii orașului Mangalia.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00