Ion Dumitrache PSD Constanta

Propuneri PSD pentru Consiliul Județean și Primăria Constanța: Felix Stroe și Costin Răsăuțeanu

de The one
1 comentariu 146 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset
Ion Dumitrache PSD Constanta

Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu liderii PSD Constanța, Felix Stroe și Ion Dumitrache, au participat la o ședință a Biroului Permanent Municipal la Năvodari, după vizita la Șantierul Naval Constanța. Cu această ocazie, au fost discutate propunerile pentru Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța.

Surprinzător sau nu, Felix Stroe a fost propunerea pentru șefia Consiliului Județean, în timp ce pentru Primăria Constanța s-a făcut propunerea Costin Răsăuțeanu. Cu toate acestea, propunerile nu sunt definitive, urmând ca săptămâna viitoare să fie anunțați oficial candidații, conform declarațiilor lui Stroe într-un interviu acordat ziarului Replica.

Deși în interviu, Felix Stroe a menționat că nu intenționează să candideze pentru președinția Consiliului Județean, în politică totul rămâne deschis la interpretări. Stroe nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în acest sens.

Ion Dumitrache, liderul Organizației Municipale Constanța, a confirmat că Răsăuțeanu și Stroe sunt doar două dintre propunerile înaintate lui Ciolacu. El a subliniat că partidul are o săptămână la dispoziție pentru a desemna candidații, menționând că se va realiza o cercetare sociologică pentru a alege un candidat potrivit contextului local.

Întrebat despre alte variante pentru șefia Consiliului Județean, Dumitrache a menționat numele primarului din Limanu, Daniel Georgescu, și alte nume de primari. Liderul PSD Constanța a subliniat faptul că decizia finală va aparține Organizației Municipale și că doar aceasta va decide candidatul pentru Primăria Constanța. Costin Răsăuțeanu este, la momentul actual, o opțiune agreata de Organizația Municipală.

1 comentariu

mihai februarie 11, 2024 - 3:09 pm

PSD va avea la Mangalia pe radu cristian. Ozzy le-ar strica planurile.Plus ca asa s-a decis in coalitie.E de plecat din orasul asta.

Reply

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00