Candidații AUR la Europarlamentare vin in Mangalia: O Duminică de dialog și dezbateri

de The one
0 comentariu 254 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În perspectiva alegerilor europarlamentare, candidații partidului Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Gheorghe Piperea, Vlahu Nicolae, Doboș Elena și Teodorescu Georgiana își vor intensifica campania electorală în județele țării. În săptămâna viitoare, aceștia vor face noi deplasări, iar duminica aceasta, pe 3 martie, Mangalia este gazda unui eveniment electoral de amploare.

Targul din Mangalia va fi scena pe care acești aspiranți la un loc în Parlamentul European vor avea oportunitatea să-și prezinte programele și să intre în dialog direct cu alegătorii. Evenimentul va începe la ora 9:00.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru cetățenii din Mangalia de a interacționa direct cu cei care doresc să îi reprezinte în Parlamentul European. Fiecare candidat va avea șansa de a prezenta platforma sa electorală și de a răspunde la întrebările și preocupările cetățenilor.

Prin intermediul acestor deplasări, candidații la alegerile europarlamentare dovedesc dorința de a fi cât mai aproape de alegători, de a le cunoaște nevoile și de a împărtăși soluții viabile pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Mangalia devine astfel un punct de întâlnire și dialog deschis între candidați și cetățeni, iar duminica aceasta se anunță a fi o zi plină de discuții relevante și interacțiuni constructive.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00