PSD Constanța și-a anunțat candidații pentru primărie și Consiliul Județean

de The one
0 comentariu 58 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

PSD Constanța a făcut publice numele candidaților săi pentru funcțiile de primar al municipiului Constanța și președinte al Consiliului Județean, după o serie de analize și deliberări atât la nivel local, cât și central. Felix Stroe, unul dintre liderii partidului, a anunțat că Horia Constantinescu și dr. Cătălin Grasa au fost aleși pentru aceste poziții esențiale în administrația locală și județeană.

Horia Constantinescu, cunoscut pentru vasta sa experiență în administrația publică, va candida pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Pe de altă parte, dr. Cătălin Grasa, cu o bogată carieră în managementul Spitalului Județean de Urgență Constanța, a fost ales să candideze pentru președinția Consiliului Județean. Ambii candidați sunt membri de vechime ai Partidului Social Democrat și sunt văzuți ca piloni centrali ai strategiei electorale a partidului în regiune.

În plus, Felix Stroe a salutat includerea deputatului Cristina Camelia Rizea în echipa de parlamentari a PSD Constanța, subliniind așteptările înalte pe care partidul le are de la activitatea sa continuă în Camera Deputaților. Această mișcare este văzută ca o consolidare a echipei PSD în perspectiva unui an electoral ce se anunță a fi plin de provocări.

Sub sloganul unei campanii electorale bazate pe fair play, responsabilitate și asumare, PSD Constanța își exprimă încrederea într-o victorie clară în alegerile ce urmează. Mesajul transmis de Felix Stroe este unul de optimism și determinare, promițând o nouă șansă pentru Constanța prin intermediul echipei propuse de PSD.

Campania electorală care se profilează va testa promisiunile și capacitatea de mobilizare a PSD Constanța, într-o zonă de mare interes strategic pentru toate partidele politice implicate. Cu acești candidați la prorpie, partidul speră să câștige încrederea electoratului și să implementeze viziunea sa de dezvoltare și progres pentru municipiul Constanța și întregul județ.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00