Daniel Coleașă e candidatul partidului AUR la Primăria Mangalia

de The one
11 comentarii 422 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Daniel Coleașă a făcut pasul decisiv în arena politică, anunțându-și candidatura la funcția de primar al municipiului Mangalia. Acesta a decis să ia atitudine în fața nemulțumirilor pe care le-a simțit și observat în comunitatea locală, motivat de dorința de a vedea un viitor mai bun pentru orașul său natal.

Daniel Coleașă a subliniat în discursul său că a stat mult timp pe margine, martor la problemele cu care se confruntă Mangalia, de la gestionarea ineficientă la lipsa de suport pentru educație și seniori. „Cu ceva timp în urmă, am decis că nu mai vreau să stau pe margine nemulțumit de tot ce se întâmplă deja de prea mulți ani în Mangalia,” a declarat acesta. “Este ușor să stai deoparte și să fii nemulțumit, așa că am decis să aleg calea mai grea, dar mai corectă: să ies în față!”

Candidatura lui Daniel Coleașă vine într-un moment crucial pentru Mangalia, un oraș cu un mare potențial turistic, dar care, potrivit lui, nu a fost exploatat la maximum. El a menționat că dorește să aducă o schimbare reală care să poată revitaliza orașul, atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori.

Sprijinit de partidul AUR și de cunoscutul antreprenor dr. Mohammad Murad, Coleașă promite să aducă soluții inovative și eficiente pentru problemele orașului. El își propune să facă din Mangalia un loc unde educația este susținută, seniorii sunt respectați și fiecare cetățean poate vedea un viitor prosper.

„Pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru oamenii din Mangalia și pentru copiii lor! Pentru cei cărora le e frică de ani de zile, pentru cei ce au ajuns în pragul disperării, pentru cei ce vor să le asigure copiilor lor un viitor mai bun, pentru cei ce nu văd un viitor în acest oraș,” a adăugat el, subliniind dedicarea sa față de comunitatea locală.

Contactat de redacția eMangalia, Leonard Tănase ne-a declarat: “Este cunoscut faptul ca partidul AUR este un partid de oameni noi, nemulțumiți de actuala clasa politica si de rezultatele ei. In acest sens strategia noastră a fost de la bun inceput promovarea unei persoane tinere, dinamice si care nu a mai fost implicata politic.

Daniel Coleașă este un om pe care eu il cunosc de foarte multi ani, in care am incredere deplina, un om impecabil din punct de vedere profesional si familial. Daniel Coleașă a fost soluția propusa de echipa AUR Mangalia de la bun inceput dar datorita unor pasi legali de urmat la locul lui de munca am anunțat candidatura sa doar după aceste formalități s-au incheiat. Am ținut secret aceasta propunere pentru ca ne-am dorit sa evitam eventuale intervenții care sa pună in pericol candidatura sa. Oricum a durat mai mult decat am anticipat dar suntem foarte increzători ca recuperam timpul pierdut.

Avem o echipa puternica, AUR este un partid puternic la Mangalia si oferim o alternativa viabila pentru viitorul Mangaliei. Daniel Coleașă are sprijinul total al echipei AUR Mangalia, al meu si al Dr. Mohammad Murad.”

Contactat cu privire la acest subiect, Dr. Mohammad Murad ne-a declarat: “Daniel Coleașă a fost propus de echipa AUR Mangalia. Este exact tipul de candidat care sa reprezinte cu cinste partidul AUR. Este, la fel ca si mine, nu un politician ci doar un om care a ales sa se implice pentru a schimba lucrurile de care suntem cu toții nemulțumiți. Ma voi implica activ cu toate puterile mele in campania AUR Mangalia, orașul meu de suflet si il susțin total pe Daniel Coleașă. II rog pe toți cei care au incredere in mine sa aibă incredere in echipa AUR Mangalia si in Daniel Coleașă.”

Sprijinit de partidul AUR și de cunoscutul antreprenor dr. Mohammad Murad, Coleașă promite să aducă soluții inovative și eficiente pentru problemele orașului. El își propune să facă din Mangalia un loc unde educația este susținută, seniorii sunt respectați și fiecare cetățean poate vedea un viitor prosper.

11 comentarii

Eliza Buzatu aprilie 18, 2024 - 1:24 pm

Bravooo!!! Mult succes si numai realizării.

Reply
Anonim aprilie 18, 2024 - 7:07 pm

Succes!

Reply
Ada Cristea aprilie 18, 2024 - 3:23 pm

Mult succes , Daniel Coleașă ! Vă susțin și am încredere că ve-ți schimba in bine tot ce trebuie schimbat în Mangalia . Mult , mult succes !

Reply
Bogdan M aprilie 18, 2024 - 3:47 pm

Success!

Reply
Silvia Savu aprilie 18, 2024 - 4:37 pm

Succes!

Reply
Clementin aprilie 18, 2024 - 6:04 pm

Respect Daniel! Sunt din Constanța dar apreciez curajul de care dai dovadă. România nu va gasi o cale de revenire decât cu oameni tineri cu vedere spre viitor dar sustinuti de cei mai în vârstă cu experiență ce au demnitatea și patriotismul în sânge și pot rezista să fie Unilaterali până la capăt, trecând peste orice piedici si ispite.
Doamne Ajută! Mult succes!

Reply
Anonim aprilie 18, 2024 - 8:00 pm

Succes si multe realizari ,un om de nota 10 ,un familist convins.

Reply
Alina aprilie 18, 2024 - 8:15 pm

Succes!

Reply
Anonim aprilie 21, 2024 - 2:15 pm

Mult succes ! Sant sigur ca o sa aduca idei si solutii viabile pentru a schimba in bine si ca merita Mangalia asa ceva .

Reply
Nelu aprilie 21, 2024 - 2:19 pm

Mult succes ! Sant sigur viabile o sa aduca idei si solutii viabile pentru a schimba in bine si ca merita Mangalia asa ceva .

Reply
Nelu aprilie 21, 2024 - 2:27 pm

Mult succes Dani Coleasa in candidatura ta la primaria Mangalia si am toata increderea ca ai sa reusesti sa aduci solutii si idei pentru o schimbare in bine acestui oras frumos si iubit.

Reply

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00