HoRes Conference 2024

de The one
0 comentarii 812 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

HoRes Conference 2024 Gastronomie va avea loc la Hotelul Caro din Bucuresti, in sala Caro Grand Ballroom, pe 17.05.2024, ocazie cu care vom sarbatori si 20 de ani de HoRes!

Profitabilitatea restaurantului, intre meniu si tendinte, este tema conferintei.

2024 este al 6-lea an consecutiv in care are loc HoRes Conference in format fizic si al 2-lea an consecutiv de cand au loc 2 conferinte HoRes / an. Editia de primavara are in vizor cum putem creste profitabilitatea restaurantului in contextul actual, fie el restaurant independent sau apartinand de o unitate hoteliera, iar editia de toamna a HoRes Conference analizeaza cum a fost anul pentru toate categoriile de unitati turistice (fie ele unitati de cazare sau de alimentatie publica) si tendintele care se preconizeaza pentru anul urmator.

Ca in fiecare an, la ambele editii HoRes Conference din 2024 se vor aduna pe scena profesionisti din domeniu, antreprenori de succes, oameni cu viziune, si vom face sharing experiences si networking de calitate intr-un mediu relaxat.

HoRes Conference 2024 Gastronomie este o sursa foarte buna de informatii valoroase, prin multe studii de caz si informatii practice, si este structurat astfel:
-10:00 – 10:30 – welcome coffee
-10:30 – 11:45 – panel 1: Influenta meniului asupra profitabilitatii restaurantului
-11:45 – 12:15 – pauza de cafea si socializare
-12:15 – 13:30 – panel 2: Tendintele momentului si impactul lor asupra profitabilitatii
-13:30 – 16:30 – pranz si anniversary cocktail

Printre speakerii HoRes Conference 2024 Gastronomie se numara:
-Daniel Mischie (CEO al Grupului City Grill)
-Dragos Panait (fondatorul firmei de consultanta Next Root Management Systems si al restaurantului Red Angus Steakhouse din Bucuresti)
-Chefii Antonio si Michael Passarelli
-Dan Pastiu (fondatorul lantului de restaurante DABO Doner)
-Lucian Badila (co-fondator al lantului de cafenele 5 to go)
-Romeo Ionescu (General Manager al Hotelului Ramada Oradea si proprietar al Steak Hub si Eat it – casual gourmet kitchen din Oradea)
-Octavian Moldovan (CEO The Makers, care opereaza Green Village Resort, Green Dolphin Camping, Valea Verde Retreat, Hotel Orizont Predeal, Hotel La Boheme Bucuresti)
-Alexandra Cehan (General Manager al Hotelului Ibis City Center)
-Ilie Risnoveanu (General Manager al Novum by the Sea Luxury Resort din Olimp)
-Calin Ile (Presedinte de Onoare FIHR si Senior Partner Premier Hospitality).

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW