Mimoza Est. 1974 din Olimp Aniversează 50 de Ani de Tradiție și Originalitate

de The one
1 comentariu 2,2K vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Stațiunea Olimp, una dintre cele mai pitorești destinații de pe litoralul românesc, este cunoscută nu doar pentru peisajele sale spectaculoase și plajele întinse, ci și pentru legătura sa cu cinematografia românească. Unul dintre cele mai iconice filme românești, “Nea Mărin Miliardar”, a fost filmat si pe terasa Mimoza din în celebrul complex Belvedere Amfiteatru Panoramic, adăugând un plus de farmec și notorietate acestei stațiuni.

Astăzi, stațiunea Olimp și terasa Mimoza Est. 1974 rămân martori ai unei epoci de aur a cinematografiei românești. Vizitatorii pot explora frumusețea litoralului românesc și se pot bucura de amintirile unei producții cinematografice care a adus multe zâmbete și a captivat inimile multor generații.

Mimoza Est.1974 din Olimp sărbătoreste vara aceasta 50 de ani de la deschidere, marcând jumătate de secol de excelență. Deschis în 1974, odata cu complexul Belvedere Amfiteatru Panoramic, Mimoza Est. 1974 a fost martora transformărilor statiunii Olimp și a devenit rapid un loc de referință pentru cei în căutarea unor experiente de calitate. Rețetele originale de profiterol si frappe, transmise din generație în generație, au fost completate cu inovații moderne, menținând astfel interesul și aprecierea clienților.

Victor Radu, cel care pastreaza vie traditia, a împărtășit emoțiile acestei aniversări: „Sărbătorim nu doar 50 de ani de activitate, ci și jumătate de secol de amintiri, prietenii și momente speciale. Suntem mândri că am pastrat aceasta locatia, am inovat-o de la an la an și că am facut parte din viața atâtor oameni. Ne dorim să continuăm și să fim aici pentru încă multe decenii.”

Radu Victor

Clienții fideli, dar și noii vizitatori, sunt invitați să continue să facă parte din această poveste de succes. Mimoza Est. 1974 din Olimp rămâne un exemplu de pasiune și dedicare, demonstrând că tradiția și inovația pot merge mână în mână, creând astfel o experiență culinară de neuitat. La mulți ani, Mimoza Est. 1974!

1 comentariu

Anonim iunie 18, 2024 - 8:34 pm

Bravo Victoraș!Te salută Cristi de “La Madonette”!👏👋

Reply

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00