Conferinta de presa cu Mohammad Murad și candidați AUR la Consiliul Local Mangalia

de The one
0 comentariu 649 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat o conferință de presă, vineri, 31 mai, pentru a dezbate probleme de interes local, la conferință participând candidat AUR la CJ Constanța – Mohammad Murad, precum și candidați AUR la Consiliul Local Mangalia.  

Susținem această conferință strict legată de Mangalia. În 2020, au fost 2 campanii, cele mai fierbinți, la Mangalia și București. Vrem să facem niște precizări foarte clare. După abuzuri, am rămas fără candidat în Mangalia. Actualul primar nu este certat doar cu AUR, este certat și cu cei care vor să facă o investiție. Nu cred că este problema AUR ce face Radu, dar este problema noastră ce fac oamenii de acolo. O să las colegii mei să decidă cu cine vor vota la Mangalia. Vrem să se exprime clar ce vom face pe 9 iunie. Azi a apărut un comunicat din parte PNL Constanța că fac jocul PSD. Am fost la RAJA și am văzut cum se fac lucrurile acolo, cu PSD, Stroe, PNL, Huțucă, Mitroi. Niciodată n-am să exprim un lucru și să zic altceva. O să dau în judecată PNL Constanța. Azi dimineață am aflat de această întâmplare.

„Au apărut panouri în toată țara cu domnul Ciucă, cât de corect este el, dar doar el apare pe panouri. Mai are panouri în care ne anunță că lansează o carte. La ora asta în Neptun-Olimp sunt 24 de hoteluri. 8 hoteluri pe care le dețin eu, nu am primit autorizație de funcționare, din șantaj. Mie nu mi-e frică să spun că am o proprietate. Așa este primarul. Este cel mai important sau cel mai vizibil de cum se face administrație în Romania”,

„Menabit Ozghiun este mână în mână cu actualul primar. La fel ca și PUSL care atacă din toate părțile. Pro România nu cred ca mai există. Este USR, este Foleanu. Nu putem vinde viitorul unui oraș precum Mangalia pe niște cărucioare. PNL are dreptul să aibă lista comună cu PSD. Să ceară PSD socoteală. Nu am anunțat susținerea noastră pentru Foleanu. Actualul primar depășește orice limită. Eu nu-l cunosc pe Paul Foleanu, n-am avut o discuție cu el. Dacă sunt de la AUR, asta nu înseamnă că nu mai sunt prieten cu Rareș Bogdan. Sunt încă prieten cu el. După alegeri vom face alianța“, a declarat Mohammad Murad.

„Decizia este că am ales să nu susținem pe nimeni la Mangalia. La primărie, îndemnăm toți simpatizanții noștri să voteze pentru schimbare la Mangalia. Trebuie să le atrag atenția și să le transmit că dacă vor o schimbare, să nu voteze cu primarul în funcție și cu trompetele acestuia: PUSL, Pro România și Alianța pentru Mangalia. Orice vot pus pe acești candidați este un vot pentru primarul în funcție. Asta este concluzia la care am ajuns“, a declarat Leonard Tănase, membru AUR și candidat la Consiliul Local Mangalia.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00