Spitalul Municipal Mangalia Caută Medici Pediatri

de The one
0 comentariu 444 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Spitalul Municipal Mangalia, unic în țară datorită priveliștii sale spectaculoase la Marea Neagră, lansează un apel urgent către medicii pediatri pentru angajare sau colaborare. Nevoia de personal medical specializat în pediatrie este accentuată de afluxul mare de turiști din timpul verii, Mangalia administrând șase stațiuni turistice populare: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus și Saturn.

Nevoia de Medici Pediatri

Pe durata verii, litoralul românesc atrage o jumătate din populația țării, ceea ce crește considerabil cererea pentru servicii medicale. Spitalul Municipal Mangalia are nevoie disperată de medici pediatri pentru a asigura linia de gardă pe secția de pediatrie și este deschis la diverse forme de colaborare, inclusiv contracte de gărzi pe termen scurt (sezonul estival) sau pe termen lung.

Oportunități și Beneficii

Pentru a atrage specialiști, spitalul oferă multiple beneficii:

  • Cazare pentru perioada verii: Medicii interesați să lucreze sezonier pot beneficia de cazare asigurată, astfel încât să poată veni la mare alături de familiile lor.
  • Locuință de serviciu: Pentru medicii interesați de o colaborare pe termen lung (minim 5 ani), spitalul poate oferi o locuință de serviciu.

Apel la Colaborare

Spitalul Municipal Mangalia este pregătit să colaboreze cu medicii pediatri sub diverse forme contractuale, pentru a asigura necesarul de personal medical și pentru a oferi servicii de calitate turiștilor și rezidenților.

Contact

Cei interesați de această oportunitate sunt invitați să contacteze spitalul pentru mai multe detalii la adresa de e-mail: office@spitalul-mangalia.ro.

Concluzii

Apelul Spitalului Municipal Mangalia reflectă o realitate urgentă și o oportunitate deosebită pentru medicii pediatri dornici să lucreze într-un mediu dinamic, pe litoralul Mării Negre. Cu un peisaj deosebit și multiple avantaje, această ofertă este ideală pentru cei care doresc să îmbine profesia cu un mediu de lucru atrăgător.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00